The Amsterdam International : the world of the International Federation of Trade Unions (IFTU), 1913-1945 : recensie - van Voss, Lex Heerma (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"door Lex Heerma van Voss"