af001843: Fakkeltocht voor vrede zonder raketten - VAKA (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) voor een fakkeltocht. Afbeelding: tekening van het levenslogo. Tekst: 24 december '84 Fakkeltocht voor vrede zonder raketten. Samenkomst 15.30u. parking kast. Egmont Zottegem. Vertrek 16.00u. ORG. VAKA. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"