te004573: Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum, de Steereliezaase brijncht veranderinge in de polletiek - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 2(1932)32)
"Een kort stripverhaal verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum. Onderaan getekend door Pierken alias Frits Van Den Berghe, tekst:Richard Minne. Koekoek, 2de jaargang - nr 32, 08 dec. 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"