pk001458: Bedankt voor uw proficiatwensen - Literair genootschap Elitaire Egotrippers
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een mannetje met als hoofd en oor en een heel groot hand met bloem op staande op een heuvel die zegt: Bedankt voor uw proficiatwensen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"