Volksrecht 07(1906)23 (1906)
"Collection: Volksrecht : socialistisch weekblad voor de Arrondissementen Kortrijk, Ieperen en Roeselaere-Thielt : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk en Ieperen; Series: Volksrecht (1906); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"