fo013408: Sport bij het Vlaams legioen - W. Kessels & M. Endler
"Zwart-witfoto van leden van het Vlaams legioen tijdens een sportoefening tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Duitsgezinde groeperingen. Sport bij Vl. Legioen. Ergänzungsamt der Waffen-SS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"