pk003025: 11.11.11 Schitterend eindejaar, Maleisië - Muhammad, B.
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: een kleurenfoto met daarop de afbeelding van een vrouw met kind, daarachter allemaal lichtjes. Tekst achterzijde: Schitteren Eindejaar in Maleisië © B. Muhammad/Reuters. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"