dip000180: Centrale Der Boekbewerkers van België
"Diploma, met daarop de tekst: Centrale Der Boekbewerkers van België, Erkentelijksbetuiging aan het lid Govaert Emanuel voor zijn 38 jaar lidmaatschap. Brussel, den 1ste mei 1953. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"