fo006608: Begrafenisstoet van Louis de Brouckère - Volksgazet
"Zwart-witfoto van de begrafenisstoet van Louis de Brouckère, 7 juni 1951. Opschrift actheraan: De uittocht van de Brouckère. Vertrek uit het Volkshuis van het stoffelijk overschot van Louis de Brouckère. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"