af007660: Eddy Cools - SP; Butenaerts, Paul (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Hasselt) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Eddy Cools. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"