af001650: De toekomst - Clauwaert, Jo; De Rechter, Rudi; KPB; Dullaert, Miel (1985)
"©SOFAM Affiche van Jo Clauwaert uitgegeven in 1985 door Kommunistische Partij van België (KPB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: kleurenfoto van een jonge vrouw leunend op een metalen afsluiting en rechts onderaan een troefkaart. Tekst: DE TOEKOMST Links MET DE KOMMUNISTEN KPB. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"