Standpunt van het geneesherenkorps betreffende de reorganisatie van de Verzekering tegen Ziekte-Invaliditeit (Brussel: Algemeen Belgisch Geneesherenverbond, 1948)
"verslag neergelegd door de commissie aangesteld door het Algemeen Belgisch Geneesherenverbond en door de Algemene Statutaire Vergadering van 25 april 1948"