af006061: 40 Karaats. De Koninklijke Vlaamse Schouwburg van Brussel met Yvonne Lex, Senne Rouffaer - August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1970 door de August Vermeylenkring Ronse voor de de toneelvoorstelling 40 Karaats door de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS). Tekst: 40 Karaats. Dinsdag 24-2-'70 om 20 u. Feestpaleis - Ronse. De Koninklijke Vlaamse Schouwburg van Brussel met Yvonne Lex, Senne Rouffaer. Ingericht door de A. Vermeylenkring. Toegangsprijzen: 80 en 60 fr. voor leden resp. 70 en 50 fr. Plaatbespreking: boekhandel Uutvercoren, Rooseveltpl. 39 Ronse - tel. 21211. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"