fo018683: Binnenscheepvaart (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een binnenschip dat binnengetrokken wordt door een kleine sleepboot van op de bevroren rivier. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"