te002657: Honger is een aanslag, geen tegenslag - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van november 1994. Tekening van een man van 11.11.11. Hij draagt een t-shirt met daarop de letter H van de campagne; Honger is een aanslag, geen tegenslag. Hij schudt de hand met minister Jean luc Dehaene en minister De Rijcke. Hun broek valt af van verbazing... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"