af000572: Nationaal JS congres. Verhouding JS SP - Jongsocialisten; Grootjans, Patrick
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten JS voor hun nationaal congres Verhouding JS - SP. Tekst: Nationaal JS congres. Verhouding JS SP. Oostmalle 29, 30, 31 okt. 1982. Vrij van zegel art. 198 KB 1927. Verantw. Uitg.: Patrick Grootjans Keizerslaan 13 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"