af010645: No Greenpeace, no Bart, no body - Schamp, Wim; Greenpeace België; Puype, Marnix (1987)
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in 1987 door Greenpeace België voor milieubescherming. Afbeelding: kleurenfoto van Bart Peeters in een T-shirt van Greenpeace met het opschrift: This Body is In Danger. Tekst: NO GREENPEACE, NO BART, BODY. GREENPEACE. MET MEDEWERKING VAN Studio BRUSSEL, CLUB 001 ASLK. HUMO WE VECHTEN TOT WE GROEN ZIEN. WIM. Verantw. uitg.: Marnix Puype, Hoefijzerlaan 67, 8000 Brugge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"