Interacties tussen landschap en landbouw in het gebied van Kale en Meirebeek - Uytterhaegen, Peter (Gent: RUG, 1987)
"Peter Uytterhaegen Afstudeerwerk tot het behalen van de graad van landbouwkundig ingenieur"