Homoseksualiteit blijft obstakel bij aidspreventie Vlaanderen : wonderen met weinig middelen - van der Ven, Adrie (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Adrie van der Ven Fonds Suzan Daniel (FSD)"