De wereld als risicomaatschappij : essays over de ecologische crisis en de politiek van de vooruitgang - Beck, Ulrich; Hajer, Maarten; Schwarz, Michiel; van der Aart, Inge (Amsterdam: De Balie, 1997)
"Ulrich Beck ; samenstelling en inleiding: Maarten Hajer en Michiel Schwarz ; uit het Duits vertaald door Inge van der Aart"