fo028929: Figurines polychromées du santuaire de la circoncision
"Zwart-witfoto van een aantal sculpturen, ter ere van de besnijdenis. Jaren 1920. Collectie Musée du Congo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"