fo017543: ABVV, Algemeen Belgisch Vakverbond - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van ABVV-secretarissen Robert Voorhamme en Mia De Vits (links) tijdens een vakbondsmeeting. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"