fo029002: NCOS project 2210, Bouw en inrichting van vrouwenwerking, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2210; Kleurenfoto, van een bijeenkomst van de vrouwenwerking in een kleine kamer, het was daar niet aangenaam om te werken omdat ze zo klein was. NCOS project 2210, Bouw en inrichting van vrouwenwerking, Peru, 1987-1997. Een realisatie van ADPES; Asociacion de Romacion y desarollo Social. Land/Regio: Peru; Code: PERU/90; Projectnaam: Bouw en inrichting van vrouwenwerking; Series: Projectnummer: 2210; Land/Regio: Peru; Code: PERU/90; Projectnaam: Bouw en inrichting van vrouwenwerking; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"