Jews after the war (London: Inter-University Jewish Federation, 1942)
"by Reinhold Niebuhr ; Published by the Inter-University Jewish Federation Bibliotheek Camille HuysmansInter-University Jewish Federation: organisatie voor joodse studenten in Groot-Brittannië en IerlandOverdruk uit the Nation, 21 en 28 februari 1942"