af003298: Louis Tobback, lijstduwer. Miche Dejonghe, 2de opvolger. SP 3 kiezen voor elkaar - SP Leuven; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de Europese verkiezingen. Tekst: Louis Tobback, lijstduwer. Miche Dejonghe, 2de opvolger. SP 3 kiezen voor elkaar. Verantwoordelijke uitgever: Jo Stullens (sic) - Mechelsestraat 70 - 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"