af008156: Droits égaux - Objektief 479.917; Migrantenraad; Van Overloop, Norbert (1997)
"Affiche uitgegeven in 1997 door Objectif 479.917 en de Conseil des Immigrés (Antwerpen) voor mensenrechten. Afbeelding: zwart-witfoto van een zwarte vrouw met een bordje waarop 'I HAVE A DREAM' tijdens een manifestatie. Tekst: FETE DROITS EGAUX SAMEDI 22 nov. 97 STADSFEESTZAAL MEIR ANVERS. 16h débat politique. orchestre de tziganes, stands et petite restauration en permanence. 19h MOSAIC, EDUARD BOADI. BOUM. OBJECTIF 479.917 fois NON au racisme et au fascisme. 5ième anniversaire CONSEIL DES IMMIGRES, ANVERS. IMMIGRES: NATIONALITE BELGE AUTOMATIQUEMENT APRES CINQ ANS. Ed. resp.: N. Van Overloop, rue des Alexiens 35, 1000 Bruxelles - 02/512.67.27. Zie ook: af008155 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"