Bulletin d'Information et de Documentation. (Bruxelles: SGC)
"Voorzien van inhoudstafels per jaargang vanaf 1949 ; Vanaf 1960 ook onder de titel 'Information et Documentation' Periodiciteit: wekelijks Eerste nummer: 15 jan 1938 Laatste nummer: feb 1963"