fo022510: Familie Debacker
"Zwart-witfoto genomen tijdens een uitstap naar Dour met o.a. Jozef De Backer en echtgenote, Jozef Chalmet en Georges Nachez op 21 mei 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"