af008895: De Roze Drempel. Werkgroep Biseksualiteit Vlaanderen - De Roze Drempel; Werkgroep Biseksualiteit; Desmet, Steven (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door De Roze Drempel en de Werkgroep Biseksualiteit Vlaanderen voor informatie. Afbeelding: pictogram van twee vrouwen, pictogram van twee mannen, pictogram van twee mannen en een vrouw en pictogram van twee vrouwen en een man, alle met een driehoek op de borst. Tekst: HOMO- EN LESBIENNECENTRUM VZW DE ROZE DREMPEL. INFORMATIE EN ONTHAAL: elke maandag van 20u tot 23u door de Werkgroep Biseksualiteit Vlaanderen elke donderdag van 20u tot 23u door De Roze Drempel Amerikalaan 3 3000 Leuven Tel: 016/22.85.82. KAFFEE-AVOND: elke woensdag van 21u tot 1u Craenendonck 27 3000 Leuven. AKTIVITEITENKALENDER: te vinden in de NIEUWSBRIEF gratis verkrijgbaar op de kaffee-avond en tijdens de onthaaluren. WERKGROEP BISEKSUALITEIT VLAANDEREN. Elke eerste vrijdag van de maand vanaf 22u tot ... FUIFAVOND in LABYRINT Visserstraat 2 (nabij de Vismarkt) 3000 Leuven. V.U. S. Desmet, Heulsestraat 180, 8620 Bissegem (c) 1989. vrij van zegel: art. 198 7. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"