af001142: Vrouwen tegen geweld - Dubray, Jean-Pierre; VOK; Mulier, Rita
"Affiche van Jean-Pierre Dubray uitgegeven in 1980 door het Vrouwen Overleg Komitee (VOK) voor de 9e nationale vrouwendag. Afbeelding: een gescheurd vrouwenportret. Tekst: Vrouwen tegen geweld. 9e vrouwendag Leuven 11/11/80 M. Theresiacoll. Vrij van zegel. VU: R. Mulier Van Putlei 13 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"