fo014642: Congres Vlaamse socialisten
"Kleurfoto van Karel Van Miert, Willy Claes en Louis Tobback op het eerste congres van de Vlaamse socialisten, met als slogan: Durven beslissen, eerlijken verdelen, na de splitsing van de BSP (oktober 1978), op 26 november 1978 te Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"