fo030328: Land en gezicht in Vlaanderen; Doel, Kerncentrale - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van enkele arbeiders aan het werk tijdens de bouw van de kerncentrale van Doel 1. Doel, begin jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"