Het bewegend homobeeld. Zielepoot, burgerman, rebel - Verstraeten, Paul (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Paul Verstraeten Fonds Suzan Daniel (FSD)"