af015863: Lustrumbal Norbert De Batselier 1986 - SP
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Socialistische Partij (SP) Dendermonde voor een bal. Afbeelding: portretfoto van Norbert De Batselier. Tekst: 7 JUNI 1986 LUSTRUM bal NORBERT DE BATSELIER MET HET GROOT SHOWORKEST « SERGIO POPOVSKY », ZANGERES LILIANE ST.-PIERRE. PRESENTATIE RENE VAN DER SPEETEN. ZATERDAG 7 JUNI om 21 uur SPORTHAL APPELS (DENDERMONDE). TOEGANGSPRIJS 120 FR. VOORVERKOOP 100 FR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"