af014860: Meer dan 50 uitspraken tegen holebi's. Trap er niet in - Mikpunt (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door Mikpunt tegen discriminatie. Afbeelding: kleurenfoto van een blote voet die bijna op een plank (VLAAMS BELANG) trapt waardoor twee nagels zitten. Tekst: Meer dan 50 uitspraken TEGEN HOLEBI'S. TRAP ER NIET IN. mikpunt www.mikpunt175.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"