fo014053: Academische zitting Edward Anseele - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van een toespraak van Camille Huysmans op de academische zitting n.a.v. de inhuldiging van het monument Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België) in de Opera van Gent, 26 juni 1948. V.l.n.r. Achille Van Acker, Paul-Henri Spaak, Camille Huysmans en Gaston Crommen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"