af002841: Forum jonge consument - Cauvain, Olivier; Het Licht; KVB; Wittouck, Mareen (1984)
"Affiche van Olivier Cauvain uitgegeven in 1984 door de Koöperatieve Vrouwenbeweging (KVB) voor een forum. Afbeelding: tekening van een hand die een soort frietzak vasthoudt waaruit allerlei gezichten steken. Tekst: Forum jonge consument. REKLAME DOET ONS CONSUMEREN. HIER VERBRUIKEN, ELDERS PRODUCEREN. GEZONDHEID EN VEILIGHEID VAN DE JONGE CONSUMENT. JONGEREN EN TECHNOLOGIE. HIER LEVEN WE. Van 28 maart tot en met 31 maart 1984 in het: SOCIO-CULTUREEL CENTRUM VOORUIT Sint-Pietersnieuwstraat 23 9000 Gent. Voor jongeren van 11 tot 16 jaar, bijzonder onderwijs jongeren van 14-18 jaar. Openingsuren Forum: Elke dag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Doel: De aktieve verbruiker van de toekomst voorbereiden op hun rol in het sociaal-economisch leven. THEATER: - woensdag 28 maart te 15.00 uur Tentakel met Onze lieverdjes. - donderdag 29 maart te 14.30 uur Stekelbees met Uitverkocht. - vrijdag 30 maart te 14.30 uur Gustaaf De Meersman met Korte interventies rond de thema's. - zaterdag 31 maart te 14.30 uur Tentakel met Onze lieverdjes. - vrijdag 30 maart om 20.00 uur Debatavond Kindermishandeling Film: Voor de glimlach van een kind met medewerking van het V.Z.W. Kind en geweld Antwerpen. Afwisselend met de teatervoorstellingen, zullen er films geprojecteerd worden. De Koöperatieve Vrouwenbeweging in samenwerking met: De Stad Gent, kroonkurkenactie, De Leefmilieucampagne, Vlaamse Gemeenschap, De V.E.L.T., Vereniging voor Ecologische Land- en Tuinbouw, Socialistische Solidariteit, I.F.S. - informatief spelmateriaal, Infodok, Het Rode Kruis, De anti-tabakcampagne, P.S.-verzekeringen, CODEP, Huis der Mutualisten, De Voorzorg, Voorlichtingscentrum voor de Voeding, O.I.V.O. - Onderzoeks- en informatiecentrum van de Verbruikersorganisatie, A.M.S.A.B., Kind en geweld, Het Provinciaal Veiligheidsinstituut van Antwerpen, Centra geboorteregeling en seksuele voorlichting. Verantw. uitg.: Mareen Wittouck, Rozenhoed 57, 9921 Vinderhoute. Naar illustratie van Lega/ancc, Via Guattani 9, Rome. Vrij van zegel, art. 198/7. Drukk. SM Het Licht - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"