In therapie : lesbische vrouwen en hun angst voor de liefde - Nijssen, Frances ; Akkerman, Lieneke (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Frances Nijssen ; L!ieneke Akkerman Fonds Suzan Daniel (FSD)"