af005756: 50 ans d’OTAN = 20 millions de victimes de guerre - LAI; De Vos, Pol
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Ligue Anti-Impérialiste (LAI) tegen de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO). Afbeelding: oorlogsellende. Tekst : 50 ans d’OTAN = 20 millions de victimes de guerre. Bruxelles 3 avril 1999 : La jeunesse encercle l’OTAN pour défendre la paix. Départ : Parc Communal, Woluwe St Lambert 14h. Ed. resp. : Pol Devos (sic), rue de la Caserne 68, 1000 Bruxelles. Zie ook: af005757 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"