fo024207: Nationaal Hulp- en Voedingscomité Eerste Wereldoorlog - Devaivre, Lucien
"Zwart-witfoto van een geïmproviseerde beenhouwerij die vlees aan een lagere prijs verkocht voor het Hulp-en Voedingscomité tijdens de Eerste Wereldoorlog. Brussel, 1914-1918. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"