ACOD Telecom Vliegwezen Aviation CGSP : info : deel 2 : standpunt van de sector Telecom-Vliegwezen (Brussel: ACOD, 1990)
"Bevat de volgende documenten: 1. Uittreksel uit het Sectorieel Eisencahier - 2e luik 1989-1990: vakbondsstandpunt aangaande de toekomst van de telecommunicaties in België 2. Persmededeling gevolg het Uitgebreid Nationaal Bureau van 21 maart 3. Overheidsbedrijven: standpunt van de sector Telecom/vliegwezen van maart 1990 4. Opmerkingen van de sector in verband met de oprichting van het BIT 5. Hervorming van de Openbare Bedrijven: standpunt van de sector Telecom/vliegwezen 6. Uittreksel uit Toekomstplannen en resoluties 17e statutair congres van ACOD- Telecom/vliegwezen 7. Memorandum aan de regering van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront van het personeel van de RTT"