Wereldkeuken : Congo, Senegal, Zuid-Afrika - De Meyer, Lieve; Van Poucke, Françoise; Tétanga; Cheikh T. Niang
"Lieve De Meyer; Françoise Van Poucke; Tétanga; Cheikh T. Niang... et al. Oorspronkelijke titel : Cuisine du Monde verschenen bij CNCD"