pk000417: Electeurs de l'arrondissement de Bruxelles : votez pour l'ordre, la liberté et la prospérité du pays en tête de la liste n° 3
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de portretten van M. Carton de Wiart, minister van justitie en M. Renkin, minister van kolonies. Tussenin is een leeuw afgebeeld; erboven : 1884-1912. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"