te000295: Straat L.D. - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van de straat waar Louis Deltour woont. Onderaan in het midden signatuur DL en datum,13 augustus 1971. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"