fo018107: Hendrik de Man en Plan van de Arbeid - Prestophotothèque
"Zwart-witfoto van de sprekers, met v.l.n.r.: Achille Delattre, Emile Vandervelde, Hendrik de Man (rechtstaand) en Willem Eeckelers in Magdalenazaal in Brussel tijdens een manifestatie van werklozen, 29 januari 1935. Voor het podium zitten enkele jongeren, vermoedelijk van de Socialistische Jonge Wacht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"