af015575: Lastpost van wereldformaat. Amnesty International 1961-1986 - Beeke, Anthon; Hoebe, Henk; Howard, Helen; Amnesty International Nederland
"Affiche van Anthon Beeke, Henk Hoebé en Helen Howard uitgegeven in 1986 door Amnesty International Nederland voor de boekpresentatie van 'Lastpost van wereldformaat'. Afbeelding: tekening van vlaggen. Tekst: lastpost van wereldformaat AMNESTY INTERNATIONAL 1961-1986. HIER VERKRIJGBAAR. De geschiedenis van AMNESTY INTERNATIONAL op unieke wijze belicht door gerenommeerde journalisten en kunstenaars. Prijs ƒ 9,75. ISBN 90 6463 0321. Ontwerp: Anthon Beeke en Associates: Anthon Beeke, Henk Hoebé, Helen Howard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"