fo001707: 1 mei
"Zwart-witfoto van vrouwen die opkomen voor de werklozen in de 1 meistoet. Sint-Gillis: 1 mei 1930. Opschrift: Wij eischen meer steun voor de Werklozen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"