fo021144: Schoolkolonie
"Zwart-witfoto kinderen tijdens het touwtrekken op een schoolkolonie, augustus-september 1929. Opschrift achteraan: Camp des garçons. Jeu de la corde. Colonie scolaire. Août Septembre 1929. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"