fo005958: 1 meistoet in Gent - Deweirdt, Martine
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet op de Kouter in Gent, 1 mei 1989. Er wordt een bord gedragen met opschrift: SP voor een Europa waarin de mensen zich herkennen."