fo003879: 1-meifeest in Gent - De Wilde, René
"Zwart-witfoto van een samenkomst aan het standbeeld van Edward Anseele sr. tijdens het 1-meifeest op het Zuid in Gent op 1 mei 1954. Zicht op een optreden met kinderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"